Lhf Dykärret / Information / Du vet väl om?

Du vet väl om?

- att det finns en kod som kan användas för att komma in i portar från gården? Koden fungerar endast vissa tider och endast från gården - ej från gatan. Vill du ha koden är du välkommen att kontakta någon i styrelsen.
 
att det går att ringa på porttelefonen även efter kl 21?
Från porttelefonen slår du telefonnumret som är kopplat till porttelefonen istället för att leta fram namnet. Det ringer och du kan öppna dörren som vanligt med "5".

- att det finns en pirra och verktyg att låna från den lokala hyresgästföreningen? Vi har en slagborrmaskin, ett vattenpass och några enklare verktyg att låna ut. Kontakta styrelsen om du vill låna pirran eller något verktyg och meddela även om det finns intresse av att vi köper in fler verktyg eller annat för utlåning.

- att det finns barnvagnsförråd i varje port. Om du har barn i barnvagnsålder och inte har tillgång till något förråd kan du kontakta Familjebostäder via felamälan.

- att det finns bra information på Familjebostäders hemsida/mina sidor. T ex finns det info om var det finns tvättstugor, grovtvättmaskiner osv i vårt kvarter.
Hotmail Lhf Dykarret  | lhfdykarret@hotmail.com